Координатором групи міжнародних спостерігачів від Міжпарламентської Асамблеї держав-учасниць Співдружності Незалежних Держав (МПА СНД) призначений перший заступник голови Міллі Меджлісу Азербайджанської Республіки Аскеров Зіяфат Аббас огли. Про це повідомляє прес-служба МПА СНД.

У складі групи міжнародних спостерігачів від МПА СНД - Генеральний секретар Ради МПА СНД Олексій Сергєєв, міжнародні спостерігачі від МПА СНД, депутати національних парламентів держав - учасниць МПА СНД, співробітники Секретаріату Ради МПА СНД, експерти Міжнародного інституту моніторингу розвитку демократії, парламентаризму та дотримання виборчих прав громадян держав-учасниць МПА СНД (МІМРД).

Почати роботу в Україні місія МПА СНД планує 26 жовтня, її представники перебуватимуть в Україні по 29 жовтня. В цей час вони мають намір зустрітися з представниками штабу Комуністичної партії України, Партії регіонів, Партії Наталі Королевської "Україна - Вперед!", політичної партії "Батьківщина", політичної партії "УДАР Віталія Кличка".

У ході моніторингу спостерігачі познайомляться з роботою виборчих дільниць в Києві та регіонах, вивчать матеріали довгострокового моніторингу, повідомлляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу МПА СНД.