Після перемоги на виборах, опозиція збирається звільнити політв'язнів і покарати винних

Об'єднана опозиція не вірить у справедливе судочинство щодо екс-прем'єра Юлії Тимошенко та екс-міністра МВС Юрія Луценко і збирається відновити справедливість після перемоги на парламентських виборах.

В резолюції йдеться про те, що опозицій не звертається до теперішнього кримінального режиму з вимогою справедливого судочинства, оскільки розуміє, що він до тремтіння в колінах боїться Юлії Тимошенко і Юрія Луценка на волі. І зрозуміло, що злочинна чинна влада на це ніколи не піде.

В опозиції попередили, що після того, як Об'єднана опозиція «Батьківщина»переможе на парламентських виборах і сформує демократичну більшість у Верховній Раді, всі хто винен у політичних репресіях в Україні, всі хто займався фальсифікацією кримінальних справ будуть покарані за всією суворістю закону.

Опозиція дала гарантію, що Юлія Тимошенко, яка є політичним лідером Об'єднаної опозиції, Юрій Луценко та інші політичні в'язні будуть звільнені і повністю реабілітовані. В країні буде відновлено законність і справедливість для кожного громадянина, незалежно від політичних і релігійних поглядів, фінансового і соціального статусу.

Всі незаконні і антиконституційні рішення органів влади, зокрема, Президента, Кабінету Міністрів, Верховної Ради, Конституційного Суду та інших судів будуть переглянуті і скасовані.