«Свобода» йде на вибори з імпічментом Президенту та відставкою уряду. З’їзд Всеукраїнського об’єднання «Свобода» ухвалив передвиборну програму, з якою об’єднання братиме участь у виборах до Верховної Ради України

У прес-службі ВО «Свобода» повідомили, що для побудови могутньої Української Держави на засадах соціальної та національної справедливості партія поставила для себе два завдання: негайно законними методами усунути від влади режим Януковича, ліквідувати наслідки його правління та не допустити реваншу олігархічної диктатури; та втілити в життя чіткий план всеосяжних докорінних перетворень у державі за принципом: Своя влада – Своя власність – Своя гідність.

Серед першочергових завдань в «Свободі» вважають протидію політичній корупції, ухвалення закону про імпічмент Президента України, відправку у відставку Уряду Азарова-Тігіпка-Табачника, скасування Харківських угод, скасування закону про державну мову, відміну пенсійної реформи та  Податкового кодексу.

Серед економічних реформ передбачається заборона приватизації стратегічних підприємств і повернення у державну власність раніше приватизованих підприємств.

В «Свободі» також традиційно наголошують на  проведенні люстрації влади , забороні комуністичної ідеології та визнанні вояків ОУН-УПА учасниками національно-визвольної боротьби за державну Незалежність України.