Окружна виборча комісія №211 в Києві досі залишається проблемною Згідно з даними ЦВК, тут результат переможця - висуванця "Батьківщини" Сергія Терьохіна відрізняється від його найближчого конкурента - висуванця ПР Ігора Лисова на 2%. Процент опрацювання протоколів дільничних комісій відучора складає 81,39%, він залишається незмінним вже більше 12 годин. 

Вночі, за даними ТСН, до приміщення виборчої окружної комісії №211 викликали бригаду швидкої медичної допомоги через нервовий зрив заступника голови комісії.

Одна з представниць ДВК на знак протесту проти поведінки членів окружкому оголосила голодування. Вона пояснила, що один із співробітників ОВК розпечатав, переклав і кудись виніс пакунок із бюлетенями її дільниці. В приміщенні окружкому на той момент були присутні лише 6 з 18 членів комісії. Відтак кворуму немає та провадити засідання неможливо, повідомила УП.

Найімовірніший переможець виборів в цьому окрузі  - Сергій Терьохін - тим часом заявив про погрози, що надійшли на мобільний телефон його 8-річної доньки. За словами кандидата, номер цього телефона був відомий лише його дружині.