Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який відбуває термін у Менській колонії (Чернігівська обл.), виступає за визнання новообраного парламенту.

На його думку, "краще мати цю, в чомусь фальсифіковану Верховну Раду і перетворити її в плацдарм для демократичних сил у 2015р., ніж відмовитися від цього потворного дітища ляльководів ПР і тим самим завершити будівництво авторитарного "архіпелагу Межигір'я", якому буде остаточно наплювати на зобов'язання перед Євросоюзом. Якими будуть наступні вибори без парасольки європейського моніторингу - всі чудово розуміють. Тому на зустрічі з віце-президентом ПА ОБСЄ і на майбутній зустрічі з послами США та ЄС я закликав і буду закликати до визнання цих виборів, обумовлюючи їх невідповідність європейським демократичним стандартам", - зазначив політик.

Втім, він повідомив, що підкуп виборців в мажоритарних округах помітив навіть він, перебуваючи в колонії. За його словами, зі слів співробітників закладу, мешканцям села Макошино платили за голос по 100 грн.