Лідер партії «Україна - Вперед!» Наталія Королевська впевнена, що за підсумками парламентських виборів, її політична сила буде представлена у Верховній Раді з рейтингом понад 5% і ввійде в лідери . виборчої кампанії

Виступаючи на з'їзді, Королівська пообіцяла побороти корупцію в Україну, покінчити з беззаконням в країні, встановити нові стандарти політики і забезпечити розвиток економіки України.

Футболіст Андрій Шевченко, який йде другим номером у виборчому партійному списку партії «Україна - Вперед!", упевнений, що не буде проблем з реєстрацією його кандидатом в народні депутати у Центральній виборчій комісії.

Шевченко підкреслив, що якщо буде обраний до Верховної Ради, то не збирається поєднувати спортивну та політичну кар'єри. Він ще проведе свій прощальний матч, але це буде не офіційна гра, а товариська зустріч з друзями.

Народний артист України Остап Ступка, який йде третім у виборчому партійному списку партії «Україні - Вперед!», зазначив, що в своїй політичній діяльності має намір зосередитися на вирішенні проблем української культури та її розвитку.

На його думку, у партії Наталії Королевської прекрасна команда, яка здатна реалізувати різні ідеї в культурі, спорті та політиці.

Четвертим номером йде колишній міністр охорони здоров'я Ілля Ємець, а п'ятим - ректор Національного лінгвістичного університету Роман Васько.