У сутичці на столичній ОВК №211, яка виникла внаслідок незаконного перерахунку голосів і несанкціонованого перебування в приміщенні комісії спецпідрозділу «Беркут» і міліції, кандидату в депутати від ГО «Батьківщина» Сергію Терьохіну зламали палець і ребро, повідомили «Коментарі». Кандидата вже госпіталізовано.

За словами його однопартійців, що прибули на дільницю, комісія продовжує працювати в закритому від спостерігачів режимі - за спинами бійців "Беркуту".

В цій ситуації опозиціонери вирішили аправити скаргу до керівництва МВС в Києві з вимогою з´ясувати правомірність появи, присутності та здійснення "розбійних дій представниками внутрішніх сил міста на чолі з підполковником Ігорем Коваленком".

Наразі в ОВК продовжується "перерахунок" голосів, що його проводять в умовах, коли апеляційна інстанція призупинила рішення міського адмінсуду про перерахунок. Опозиціонери говорять, що до виборчої документації допустили невідомих осіб в оточенні народних депутатів від Партії регіонів і співробітників спецпідрозділу "Беркут".