В одномандатному виборчому окрузі № 211 оброблено 100% протоколів. Перемогу на окрузі здобув кандидат від Об´єднаної опозиції «Батьківщина» Сергій Терьохін

 За даними, оприлюдненими Центральною виборчою комісією, Терьохін набрав 30,4% голосів (30 890).

Друге місце посів кандидат від Партії регіонів Ігор Лисов - 26,51% (26 940), на третьому представник партії  УДАР  Микола Бабенко - 26,2% (26 620).

Як повідомляли «Коментарі», вчора в окружкомі № 211 почався перерахунок голосів: його проводили невідомі особи в оточенні народних депутатів від Партії регіонів і співробітників спецпідрозділу «Беркут». При цьому в окружкомі відбулася бійка, в якій Терьохіну зламали палець. Крім того, в окружкомі виявили пропажу двох коробок з бюлетенями.

Учора ввечері Київський апеляційний адміністративний суд визнав протизаконним рішення суду першої інстанції, який зобов´язав окружком № 211 перерахувати голоси на більш ніж 40 дільницях в окрузі.

На сьогоднішній день у Києві залишився тільки один округ, де оброблені менш ніж 100% протоколів. На окрузі № 223 боротьбу ведуть самовисуванець Віктор Пилипишин та «свободівець» Юрій Левченко.