Один з лідерів Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк визнав, що її виборчий партійний список міг би бути кращим.

За його словами, весь список сформований за рішенням 7 партій. У виборчому списку опозиції професійні політики, законодавці, представники місцевого самоврядування та ті, хто підтримує боротьбу з Віктором Януковичем, а не непрофесійні актори, спортсмени, письменники, співаки.

Відповідаючи на запитання, чим 55-е місце в списку Об'єднаної опозиції заслужила Тетяна Донець, яка не була помічена в активній опозиційній діяльності, Яценюк сказав, що кожна людина, яка сьогодні є в списку, затверджена усіма партіями, і активно діє.

Варто відзначити, що Тетяна Донець - екс-депутат Шевченковоского райради Києва і єдине, чим вона себе проявила, то це тим, що недавно була пасією нардепа-регіонала Василя Горбаля. А ще її називають дочкою Наталії Донець - депутата Верховної Ради третього скликання від партії Громада Павла Лазаренка.

Перший заступник лідера партії «Батьківщина» Олександр Турчинов додав, що список обговорено з лідером партії Юлією Тимошенко за тиждень до проведення з'їзду. І вона дала повноваження з'їзду і керівництву партії приймати остаточне рішення щодо списку, тому оперативного зв'язку у нас  не може бути.