Тільки за 2 серпня Центральна виборча комісія прийняла документи для реєстрації кандидатами в народні депутати в одномандатних виборчих (мажоритарних) округах від 190 осіб.

З них 106 осіб - самовисуванці, а 84 людини в мажоритарних округах висунули - 10 політичних партій, зокрема: «Народна ініціатива» - 11; Народна партія - 38; Всеукраїнська партія трудящих - 1; «Братство» - 1, «Народна партія вкладників та соціального захисту »- 2; Партія вільних демократів - 1; Політична партія малого і середнього бізнесу Україна - 1,« Зелені »- 9,« Віче »- 19;« Громадська солідарність »- 1.

Того ж дня був прийнятий виборчий список кандидатів і відповідні документи 61 людини від політичної партії «Зелені» для подальшої реєстрації в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.

З 30 липня по 2 серпня ЦВК прийняла документи для подальшої реєстрації від 764 чоловік для реєстрації в мажоритарних округах, зокрема: 360 самовисуванців в мажоритарних округах; 404 висуванців від політичних партій у мажоритарних округах.