Губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул вимагав зняти бігборди із зображенням бабусі, яка, дізнавшись, що онук голосував за "регіони", переписала хату на кота. Про це пише Дніпродзержинськ ONLINE з посиланням на джерела.

Видання пише, що зображення бабусі з котом і підпис викликали обурення губернатора. Дніпродзержинськ ONLINE підкреслює, що "банер не порушує нічиї права і не ображає нічиєї гідності, і вже тим більше - не суперечить чинному законодавству".

«Не менший ажіотаж викликав і один з попередніх бігбордів з написом: «Ми крадемо і брешем. А ви оберіть нас ще!», який також наполегливо намагалися прибрати місцеві  регіонали (у тому числі і незаконно, під покровом темряви)», - пише видання.

"Цікаво, чому представники Партії регіонів сприймають ці повідомлення на свій рахунок? Напевно, немає диму без вогню", - вважають автори сайту. Скандальний білборд зі словами «Взнала, що онук голосував за «Регіони» - переписала хату на кота», сильно зацікавив Партію регіонів. Даний плакат намагалися зняти, заклеїти іншим банером, залякати власницю рекламного агентства, яке розмістило даний білборд з пропагандою проти нинішньої влади.

Останнє у влади вийшло. Після телефонного дзвінка від чиновника, господиню РА «Апельсин» відвезли в реанімацію.

Автор скандального білборда в Дніпродзержинську, із зображенням бабусі з котом, Максим Голосной, оголошений в кримінальний розшук.