Генеральна прокуратура має у своєму розпорядженні свідоцтва того, що Тимошенко, Лазаренко, і Кучма мають прямий стосунок до вбивств. Ренат Кузьмін відзначив, що відомство зараз працює над тим, щоб зібрати достатні докази, що дозволяють пред’явити їм звинувачення.

Перший заступник Генпрокурора Ренат Кузьмін заявив, що ГПУ має у своєму розпорядженні прямі свідчення причетності Юлії Тимошенко, Павла Лазаренка і Леоніда Кучми до вбивств.

"Зараз ми працюємо над тим, щоб зібрати достатні докази, що дозволяють пред'явити їм звинувачення" — заявив Кузьмін в інтерв'ю виданню The Kiev Times.

Він також жорстко прокоментував позицію деяких українських та європейських політиків щодо справи Тимошенко: "Юлія Володимирівна Тимошенко — особливий випадок з точки зору етики стосунків і дуже простий з точки зору закону. Вона злочинець, що встановлено двома судовими інстанціями, і відбуває покарання у вигляді 7 років ув'язнення. Винність або невинність визначає суд, а не опозиція. Суд вирішив, що вона злочинець, і з цим потрібно погодитися".