Від Парламентської асамблеї Чорноморського Економічного Співробітництва Центральна виборча комісія зареєструвала трьох офіційних спостерігачів на виборах до Верховної Ради.

Загальна кількість зареєстрованих офіційних спостерігачів на парламентських виборах становить 120 чоловік, повідомляє Відділ взаємодії зі ЗМІ Секретаріату ЦВК.

Центрвиборчком також надав дозвіл громадським організаціям «Молодь до влади в місті Києві», Київській обласній молодіжній організації «Молоді регіони», Чернівецькій обласній громадській організації «Захист» та громадській організації "Чернігівський громадський комітет захисту прав людини" мати офіційних спостерігачів під час виборів народних депутатів на території міста Києва, Київської області, Чернівецькій області та міста Чернігова відповідно.

Крім того, ЦВК скасувала реєстрацію двох кандидатів у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 110 у зв'язку з поданими ними заявами про відмову від балотування.

Зареєстровано також дві уповноважені особи Радикальної Партії Олега Ляшка у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі, 43 уповноважених особи партії "Політичне об'єднання "Рідна Вітчизна" у 34 одномандатних виборчих округах і довірених осіб кандидатів у народні депутати, зареєстрованих в одномандатних виборчих округах у 14 регіонах України.