Опозиційна журналістка Тетяна Чорновіл, дружина виконуючого обов'язки начальника трамвайно-тролейбусного управління Горлівки (Донецька область) Миколи Березового, балотується в народні депутати по мажоритарному округу № 120 у Львівській області.

Її чоловік йоде на вибори від партія «УДАР», а Тетяна Чорновіл - від Об'єднаної опозиції. Як зазначено в її декларації, з 23 липня 2010 вона перебуває в декретній відпустці, тому й доходи за минулий рік невеликі - всього 14 тис. грн.

Починала вона свою професійну діяльність як прес-секретар організації УНА-УНСО, а з майбутнім чоловіком познайомилася на мітингу.

Місцем свого проживання Тетяни Чорновіл вказала село Гора Бориспільського району Київської області. У той же час її чоловік Микола Березовій вже довгі роки живе в Горлівці. Загальна сума сукупного доходу, отриманого Березовим в 2011 році, склала 39 тис. 115 грн. Проживає кандидат у двокімнатній квартирі. Нерухомість йому не належить, зате у нього є автомобіль - Chevrolet Aveo 2004 року випуску.

Це не єдині кандидати від Горлівського ТТУ. Разом з Березовим має намір балотуватися і його заступник Андрій Жмурко. Рік тому в Горлівському ТТУ (яке знаходиться в кризовому стані і не має коштів вчасно виплачувати заробітну плату співробітникам) під Жмурко створили нову посаду - заступника директора з оргпитань.