Партійний список Наталії Королівської дуже цікавий, якщо його пильно розглянути.

Перша п'ятірка партійного списку Наталії Королевської складається з осіб, які повинні служити головною приманкою для виборця. А далі, прохідну частину-  з 6 по 30 місця, займають практично нікому невідомі кандидатури. Тільки з четвертого десятка починаються більш-менш відомі особи.

На відміну від Партії регіонів, в списку якої дуже легко ідентифікувати людей Ахметова, у Королівській в списку значаться «друзі друзів» Ахметова.

Серед них, на 8-й позиції в списку, знаходиться Олексій Кочерев - начальник юридичного департаменту ТОВ «Каспелла».

Олександр Шевцов, який є креатурою Ірини Акімової, головного економіста Ріната Ахметова у владі, займає 9-у позицію у списку.

Наступний учасник - це Оксана Кононова, 12 номер списку - директор інформаційно-аналітичного агентства «Інфопоінт» - структури, яка робить моніторинг ЗМІ і готує добірку повідомлень ЗМІ персонально для Ахметова і топ-менеджерів СКМ. Крім того, «Інфопоінт» робила спільний проект з газетою Ахметова «Сегодня» за рейтингами згадки політиків у ЗМІ.

19-й номер списку Королівської - Наталя Ігнатченко - голова наглядової ради «Діапазон-Максимум Банк». Міноритарним акціонером установи на 0,02% є Ірина Сафіулліна - дружина Равіля Сафіуліна, екс-міністра молоді та спорту, також ставленика Ахметова.

Іван Остапченко, номер 29 списку Королівської - людина з команди Бориса Колеснікова - політичного соратника Ахметова - радник з питань проектного фінансування представництво «Кларентко Інвестментс Лімітед». Згадана фірма - це кіпрський офшор, яка без конкурентного тендеру була залучена підлеглими Колеснікова на роботи з підбору персоналу для побудованого під Євро-2012 аеропорту «Львів».

Ще дві людини в списку Королівської можна пов'язати з колишнім власником «VAB Банку» Сергієм Максимовим, який, в свою чергу є партнером сім'ї Раїси Богатирьової - ще однієї соратниці Ахметова.

І 25 номер в списку - Анна Грегорі - президент-голова наглядової ради «Київського річкового порту». У той же час, вона є главою представництва кіпрської офшорки «Юкапітал Партнерс Холдінгс». Саме ця фірма причетна до харківського фармацевтичному заводу «Біолік», яким частково володіє син Раїси Богатирьової.

І ще одне свідчення причетності Ахметова до проекту Королівської - це представниця партії «Україна - вперед!» у ЦВК. Дану місію доручили юристу Олександрі Павленко, яка вже два роки є радником Дмитра Тевелєва - глави Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, який є людиною Ахметова.