Як би ретельно не працювала ЦВК, але майже у кожного прохідного кандидата у Київській області з 9 одномандатних округів і в більшості округів є двійники відомих політиків.

Так, у Миронівському окрузі № 93, де балотується колишній лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз не зареєстрували трьох Александров Морозов, але четвертий попав у список - Олександр Володимирович Мороз. До всього він ще належить до співзвучної партії - Соціалістична Україна.

Також ЦВК не пропустила і двійника прохідного кандидата від Партії регіонів Олександра Кацуба, однак зареєструвала двійника його конкурента Віталія Гудзенка - голови Київської обласної організації партії "Сильна Україна", який давно "готував" цей округ.

Не вдалося уникнути двійника і самовисуванцю формально, а фактично представникові влади, всім відомому ректору Михайлу Поплавському. З таким же прізвищем висунувся безробітний Поплавський Володимир Юрійович, мешканець села Мала Снітинка цього ж округу. У цьому окрузі також є двійник ще у одного кандидата, який може скласти конкуренцію Поплавському, а саме у Бойка Віктора Олексійовича, члена Народної партії Литвина, народного депутата 2002-2006 рр.., Депутата Київської обласної ради. Його двійник теж Бойко Віктор - пенсіонер самовисуванець з Фастова.

Унікальна ситуація щодо двійників склалася в 98 Яготинському окрузі. Там є двійники в трьох потужних кандидатів - колишнього народного депутата Кирила Поліщука, діючого народного депутата Сергія Міщенка та Олега Бойка, який має двох двійників (одного з таким же ім'ям). Всі вони конкуренти "самовисуванцю" від влади Олександру Мостіпану. До речі, його двійника з таким же прізвищем ім'ям та по батькові ЦВК не пропустила (за недоліки в документах).