Про смерть Руслана Багмута повідомив його помічник Дмитро Шевченко на сторінці загиблого в соціальній мережі.

Координатор громадянської кампанії «Форум порятунку Києва» Віталій Черняховський коментуючи дане повідомлення, написав, що Руслана Багмута невідомі викинули з 16 поверху житлового будинку вчора о 11:30, подія відбулася по вул. Оноре де Бальзака, 81/1.

«Покійний був відомий тим, що координував проведення проплачених мітингів і масовок. «Волонтерів» набирав через свою сторінку в соціальній мережі і створеної спеціально для вербування групі «Робота: Вибори 2012, мітинги / масовки, заробіток», яка нараховувала понад 10 з половиною тисяч учасників », - повідомляє UAINFO.

У інтерв’ю Руслан звернувся до ЗМІ і розповів, що одним з замовників був член Партії регіонів Олег Калашников, який замовив мітинг у день суду над екс-прем'єр-міністром Юлією Тимошенко, і не проплатив близько 2 тис. осіб за те, що вони простояли весь день.

У цьому видео він заявив, що після цього інтерв’ю "регіонали" його вб’ють.

У киъвському главку міліції повідомили, що за словами дружини Багмута, він  погрожував покінчити з собою, а напередодні своєї загибелі відвідав лікаря-невропатолога і скаржився на погане самопочуття.