У місті Сєверодонецьку Луганської області сталась сутичка між двома кандидатами по 106-му мажоритарному округу - Олексієм Кунченком і Олександром Фурманом.

Як заявили в КВУ, інформація, пов'язана з цим інцидентом, «досить суперечлива». У Партії регіонів стверджують, що під час виступу перед виборцями Сєвєродонецька Сергія Шахова та Олександра Фурмана в районі будинку по Гвардійському проспекту, люди Шахова (41 чоловік) нібито напали на групу сєвєродончан і жорстоко їх побили. Були повідомлення про розтоптані мегафони і поламані ребра.

КВУ додали, що один з очевидців, який був присутній на зустрічі, розповів, що агітатор Олексія Кунченка під час виступу Сергія Шахова спробував пробитися до мікрофона, але охорона Шахова скрутила йому руки і відтягла вбік.

Сєвєродонецька міліція підтвердила, що інцидент мав місце, але категорично відмовилася надати якісь подробиці про те, що трапилося.

За даними Луганського відділення КВУ, групи молодих агітаторів Кунченка будуть присутні на зустрічах інших кандидатів з виборцями і проводити в цей час контрагітацію. Така технологія в Сєвєродонецьку вже застосовувалася в 2002 році, коли прихильники колишнього мера Володимира Грицишина таким чином перешкоджали у проведенні агітації його головному конкурентові Петру Чернишіну.