Журналіст ТВі Артeм Шевченко на своїй сторінці в соцмережі повідомив, що народний депутат від Партії регіонів і кандидат у депутати Антон Яценко, перебуваючи в нетверезому стані, став причиною ДТП, в якому загинула людина.

А МВС і прокуратура заявила, что Антон Яценко не має ніякого відношення до ДТП під Уманню. Теж саме заявила прес-секретар прокурора Черкаської області Вікторія Скорикова

Яценко був депутатом від БЮТ, а в березні 2011 року перейшов у фракцію Партії регіонів.

На цих виборах Яценко висунутий Партією регіонів по мажоритарному округу № 200 у Черкаській області з центром в місті Умань.

Раніше Яценко був депутатом від БЮТ, але в березні 2011 року перейшов у фракцію Партії регіонів. На парламентських виборах цього року Яценко висунутий Партією регіонів по мажоритарному округу № 200 у Черкаській області з центром в місті Умань.

Яценко заявив, що буде звертатися з позовом з вимогою спростувати неправдиву інформацію. Він додав також, що буде вимагати від відповідачів моральну компенсацію, яка може досягти декількох тисяч гривень, але ці кошти не забере собі, а попросить перерахувати їх в якесь соціальне установа. У той же час А.Яценко підкреслив, що не буде звертатися з позовом до журналіста А.Шевченко, якщо той принесе йому публічні вибачення за недостовірну інформацію.