Народний депутат від Партії регіонів Володимир Зубанов переконаний, що ПР є прикладом для інших політичних сил щодо організації роботи.

Він прокоментував звіт громадянського руху "ОПОРА", де зазначалося, що партія влади є найбільшим порушником правил передвиборної кампанії.

Зубанов зазначив, що створенням негативної інформації про ПР зайняті опоненти, які майже не маючи структур на місцях, не маючи людей, не маючи практично програми, просто зосереджуються на якийсь критиці, або придумують якісь факти, яких не було і на цьому роблять інформаційний привід , що люди вірять, на негативі за них проголосують, вони пройдуть в Раду, а потім будуть бігати з однієї фракції в іншу.

Він вважаю, що Партія регіонів - це зразок сьогодні не тільки для України, але й для наших сусідів, як треба працювати в демократичному суспільстві.

Зубанов також зазначив, що партія влади не використовує адмінресурс, а в деяких випадках адмінресурс працює навіть проти ПР. А ЗМІ часто підхоплюють неправдиву інформацію, яку іноді спеціально підготовлено проти партії влади.