Міліція отримала заяву від представника Партії регіонів у ЦВК Владислава Забарського. Він заявив, що у деяких виборчих округах спостерігається аномальна міграція незвичайних масштабів.

За його словами, подібні дії, безумовно, відбуваються з метою використання будь-якої технології. Вони впливають на волевиявлення виборців і не можуть відбуватися без протиправних дій з боку працівників державного реєстру. Він зауважив, що використовувати подібні технології неприпустимо.

Найбільше збільшення міграції спостерігається в Києві, Київській, Житомирській і Черкаській областях, а також Одесі, ці показники з 65 виросли до 200-300 або ж навіть до 900 випадків.

Забарський підкреслив, що за подібне відповідні компетентні органи повинні притягувати до відповідальності винних незалежно від того, кого вони представляють.

Подібні збільшення спостерігаються у Солом'янському районі, де балотується проректор Національного авіаційного університету Максим Луцький. В реєстрі виборців в районі стало на 350 чоловік більше за рахунок прописки ще 100 чоловік в гуртожитках університету.

Об'єднана опозиція заявила, що аналогічна ситуація спостерігається в Печерському районі, де до списку додалися 300 чоловік, при чому 130 чоловік пройшли реєстрацію для голосування у Дарницькому районі.