Кандидат по мажоритарному округу №212 в Києві Тарас Чорновіл свідомо обрав мажоритарний округ, тому ще ще в 2002р. переконався, що всі партії брешуть. Про це він заявив в розмові з журналістами сайту 25tv.ua.

“Доки не було змішаної системи, я взагалі вважав, що я ставлю крапку для себе у політичній кар'єрі. Обиратися від партії я принципово не хочу. У мене є дуже поганий власний досвід. Я обирався і від кращих і від гірших партій, але результат був однаковий. Партії швидко забувають про свої обіцянки людям і влазять у політичні авантюри.

У 2002 році я переконався, що партії брешуть. До мене надходило багато пропозицій від різних партій, зокрема від Партії регіонів, однак я відмовився. Мушу відверто сказати, що я не вірю жодному з теперішніх лідерів партій. Я намагався вести перговори щодо того, аби мене підтримувала якась партія. Утім, там усе дуже запущено: кожна партія виконує забаганки своїх спонсорів. Через це я висунувся мажоритарно”, - пояснює кандидат.

Наразі своїм основним суперником на виборах він бачить представників опозиції, а також іншого кандидата-мажоритарника, що є власником мережі “Фуршет”.

“Цікаво, що один із кандидатів на моєму виборчому окрузі, який висунув найбільше технічних кандидатів, планує привезти у день голосування до Києва від 5 до 10 тисяч працівників зі своєї торгівельної мережі "Фуршет". Все це для того, аби підстрахувати себе на випадок "каруселей" і, звісно, додати собі чимало голосів”, - розповів Чорновіл.