Екс-президент Віктор Ющенко привітав з днем народження президента України Віктора Януковича та побажав, щоб його «свята місія» вдалася.

Вітання третього президента України (2005-2010 роки) публікує Коммерсант в Україні.

«Віктор Федорович, ви - людина, яку мільйони українців обрали президентом, якому випала честь сьогодні представляти Україна. Хотілося б, щоб свята місія формування української соборності вдалася вам хоча б частково. Це ваша головна і найскладніша місія », - йдеться в привітанні.

Раніше Главред писав, що Віктора Януковича також привітав Патріарх Української православної церкви Київського патріархату Філарет «Сердечно бажаю Господньої допомоги, мудрості, сил і натхнення у служінні Українській державі, відстоюванні його незалежності та зміцненні її суверенітету», - сказано в привітанні патріарха.

Глава УПЦ КП також побажав президенту міцного здоров'я і закликає на главу держави «Боже благословення».

Нагадаємо, 9 липня Президент України Віктор Янукович відзначає свій 62 день народження.

Глава держави перебуває в Криму в робочому відпустці, під час якого в його графіці заплановано ряд зустрічей і переговорів.

Зокрема, як повідомляє прес-служба Президента України, 12 липня під головуванням Януковича і Президента Російської Федерації Володимира Путіна в Криму відбудеться засідання українсько-російської міждержавної комісії.