Журналістку газети ВО "Свобода" 19-річну Онисю Гарай звинувачують в збройному нападі на охоронців секретаря Київської міської ради, кандидата у народні депутати в окрузі №215 Галини Гереги. В свою чергу «свободівці» заявляють, що саме охоронці напали на дівчину, яка задала «незручне» запитання Герезі. Інцидент стався 21 вересня під час агітаційної зустрічі Гереги з виборцями у школі №39 на Лісовому масиві Києва.

"Коли журналістка поставила запитання Герезі, її охоронець напав на дівчину та почав бити. В цей час у інших журналістів вибили з рук відео-та фототехніку. Згодом нападники викликали на підмогу загін "Беркуту", - повідомила прес-служба ВО "Свобода" .

За інформацією прес-служби, один з охоронців Гереги в поясненнях міліції звинуватив 19-річну Гарай в тому, що саме вона напала на нього з ножем і хотіла пограбувати.

"Він навіть не погребував тим, щоб побитій дівчині підкинути ніж", - заявив голова Київської міської організації ВО "Свобода", кандидат від опозиції у виборчому окрузі №215 Андрій Іллєнко.