Народний депутат від "Блоку Юлії Тимошенко-"Батьківщина" Костянтин Бондарєв заявляє, що конфлікт між ним і співробітниками міліції в Броварах (Київська область) є реакцією міліції на його обвинувачення у володінні ігорним бізнесом. За словами Бондарєва, атака на опозицію почалася одразу після того як кандидат у депутати від Об'єднаної опозиції у мажоритарному окрузі №97 Олег Кищук оприлюднив інформацію про незаконне існування грального бізнесу в Броварах.

За інформацією Бондарєва, нелегальні гральні зали існують у всіх містах області: у Білій Церкві, Броварах, Вишгороді, Ірпені й так далі. Наразі він уже оформив запит в Генеральну прокуратуру з проханням перевірити наявну в нього інформацію і має намір звернутися з цим питанням і напряму до Президента України.

20 вересня Броварська міжрайонна прокуратура порушила кримінальну справу за фактом опору співробітникам міліції за участю Бондарєва в Броварах. За даними міліції, під час мітингу опозиції в Броварах Бондарєв наніс тілесні ушкодження підполковнику міліції, що нібито вказав йому на порушення в порядку проведення акції.