Чорновіл вважає, що крах Партії регіонів почнеться у 2014 році, коли взбунтуються кандидати-мажоритарники, які пройдуть в парламент за свої гроші. Цей бунт буде спричинено передчуттями, що Янукович не буде президентом.

Щось схоже вже відбувалося у 2002 році. Коли на стороні Нашої України дали згоду бути майже 245 депутатів, Ющенко запропонували відпочити в теплій країні, люди Кучми і Медведчука використали цю нагоду та підписалися за об'єднання з опозицією. За рахунок цього табір прихильників Нашої України зменшився.

Тепер опозиція теж буде мати більшість голосів, приблизно 55% депутатів. Але за три місяці, що проходять з моменту оголошення результатів виборів до першого засідання Ради, з мажоритарниками домовляться , зазначив Чорновіл.

Якщо з мажоритарниками буде говорити Клюєв, то це обійдеться без інцидентів, тому що він відрізняється від «донецьких регіоналів» культурністю та ввічливістю. Чорновіл вважає, що ним приємно спілкуватися. Клюєв скаже: "Ну ти подивися, хто там в опозиції? Це ж шантрапа. З ними соромно. А у нас створюється нормальна команда ". Може, комусь і гроші запропонують. Думаю, 200 депутатів додадуть себе. Будуть мати десь 250 підконтрольних. Тут і подивимося, кого проведе Комітет опору диктатурі », - зазначив Чорновіл.