Голова ради Об’єднаній опозиції “Батьківщина” Арсеній Яценюк розповів львівським виборцям про закрите розпорядження чинного президента, відповідно до якого "щирий українець" Володимир Литвин не платить комунальні послуги за проживання на державній резиденції. Крім цього, за даними Яценюка, держава дала Литвину покоївок, машину з водієм і літак для перельотів, година польоту якого коштує мінімум 100 тис.грн.

Також народний депутат зізнався, що коли свого часу він очолив парламент, перед ним так само вишикувалися машини, "вимиті покоївки" і його десь всередині замуляв хробак, мовляв, "а спробую".

“Нема чого пробувати. Як після цього ми маємо право йти на вибори і просити підтримки”, - розповів Яценюк про перемогу над “хробаком”.

“Я не літав літаками.. Просто соромно так жити в країні, де 80% українців є бідними. Я щиро хочу це змінити. І підбираю в команду таких людей.. Нам потрібне проукраїнське пролюдське політичне лідерство, щоб вибирали тих, хто думає за мільйони людей, а не мільйони доларів», – заявив Яценюк.