Зухвалі ремарки Арсенія Яценюка на адресу народних депутатів Олеся Донія та Тараса Стецьківа свідчать про те, що новий лідер об’єднаної опозиції є незрілим політиком та не здатний очолювати демократичну українську політичну опозицію. Про це заявив Голова Політради «Нашої України» Сергій Бондарчук, повідомляє прес-служба партії.

На думку Бондарчука, Яценюк як політик вийшов з комфортних банківських, партійних і державних офісів з кондиціонерами і шкіряними кріслами, і це політичне походження не дає йому жодного права давати оцінки людям, які прийшли в політику з голодування на граніті Площі Октябрськой революції.

“Коли вони ризикнули і виступали проти радянської комуністичної влади, пан Яценюк ходив у загоні піонерів”, - нагадав Бондарчук.

Раніше Арсеній Яценюк пояснив виборцям, що ні Доній, ні Стецьків не потрапили до списку опозиції тому, що рік тому, коли ООБ тільки формувалася, вони “навіть не дивилися в її сторону”.

"У результаті жоден з них не пройде до нової Верховної Ради. Я вважаю цих людей зрадниками", - підкреслив він.

Наразі Олесь Доній балотується самовисуванцем по мажоритарному окрузі у Коломиї Івано-Франківської області, а Тарас Стецьків – по мажоритарному окрузі у Львові.