Виборчий процес в Україні відбувається спокійно, і підстав говорити про можливі фальсифікації результатів виборів немає. Таку заяву члена Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського в ефірі "5 каналу" наводить “Інтерфакс-Україна”.

"У нас абсолютно спокійний виборчий процес. Це, зокрема, підтверджує і кількість скарг, які не лише розглядаються, а й надходять до ЦВК. Кількість повідомлень про порушення під час виборчого процесу на цих виборах у рази нижча, якщо порівнювати з будь-яким попереднім виборчим процесом", - заявив Охендовський.

Таким чином, вважає посадовець, не можна завчасно стверджувати про те, що результати виборів буде сфальсифіковано, про що вже нині говорять представники опозиції.

"Я нині не уявляю собі ситуацію на цих виборах народних депутатів України, яка могла б потенційно привести до тих подій, які мали місце в 2004 році під час виборів президента України, тому що рівень розвитку суспільства став вищий, рівень відповідальності членів виборчих комісій уже став вищий, і жоден із членів виборчих комісій не дозволить собою маніпулювати", - заявив Охендовський.