Міжнародна організація зі спостереження за виборами СIS-EMO висловлює стурбованість випадками побиття агітаторів у Києві та інших регіонах України.

"27 вересня в селі Іза Хустського району Закарпаття стався напад на жінку агітатора від Партії регіонів. Невідомі нападники її побили і відібрали агітаційні матеріали. Зараз на місці події працює міліція", - повідомили сьогодні, 28 вересня, в організації.

"Це вже не перший випадок побиття агітаторів. Нагадаємо, 14 вересня в Києві на вулиці Волгоградській, 14, троє чоловіків у масках з бейсбольними битами знищили агітаційний намет Партії регіонів і завдали тілесні ушкодження двом дівчатам-агітаторам. 19 вересня 2012 року було побито і поранено ножем Дмитра Шкура, співробітника штабу кандидата від Об'єднаної опозиції Дмитра Андрієвського. 20 вересня було скоєно напад на агітатора від об'єднаної опозиції Любов Россултанову. Напад також стався в окрузі №222, де балотується Дмитро Андрієвський", - йдеться в повідомленні, що його наводить "Інтерфакс-Україна".