Лідер Об’єднаної опозиції Юлія Тимошенко, яка відбуває покарання за підписання «газової угоди» з РФ у 2009р., звернулася до співвітчизників з проханням прийти на вибори, аби дати бій злочинній владі.

Перше відеозвернення з часу свого ув’язнення Тимошенко записала в суботу, 29 вересня, на волю воно було передане через захисника ув’язненої, народного депутата Сергія Власенка.

"Я зараз хочу звернутися до людей – якщо ви зараз не зрозумієте, що в Україні править кримінал, править мафія, потім ніщо не зможе вас захистити від того, що відбувається сьогодні на чолі з Януковичем. Я переконана, або люди повстають і на цих виборах скидають це кримінальне угрупування, або потім так, як відносяться сьогодні до всіх, хто знаходиться в їх власності, так будуть відноситься і до кожної людини. Сьогодні вся країна, на жаль живе під кримінальним авторитетом, і чим більше люди дозволять це робити, тим більше і гірше буде відчувати кожна людина на своєму житті це кримінальне правління", - сказала Юлія Тимошенко.