Партія "УДАР" звернулася до керівництва Першого національного, де було продемонстровано фільм з "чорним піаром", спрямованим проти партії і особисто проти її лідера Віталія Кличка.

За інформацією партії, фільм замовила кандидат в народні депутати від Молодіжної партії України Ганна Федорченко, яка раніше вже замовляла аналогічний "пасквіль" проти Об'єднаної опозиції Батьківщина". Цікаво, підкреслили в прес-службі "УДАРу", що на телевізійних каналах не було жодного ролика або іншої агітаційної та рекламної продукції, в якій би йшлося про рекламу самої Молодіжної партії або її висуванця Ганни Федорченко.

Очевидно, заявляють в "УДАРі", "Федорченко є технічним кандидатом влади, яку висунуто задля однієї мети - замовлення брудних агіток проти опозиції, зокрема, партії "УДАР" та Кличка".

Також у зверненні йдеться про те, що у відповідності до частини дев'ятої статті 74 Закону України "Про вибори народних депутатів України" забороняється поширення завідомо недостовірних або наклепницьких відомостей про партію – суб'єкта виборчого процесу або про кандидата у депутати. Крім того, цілий ряд норм цивільного законодавства України спрямований на захист честі, гідності та ділової репутації людини.