Полтавські перевізники відмовляються надавати Всеукраїнському об’єднанню «Свобода» автобуси для поїздки прихильників партії до Києва 14 жовтня на Марш Боротьби, присвячений 70-річчю створення Української повстанської армії, мотивуючи відмову тиском із боку правоохоронних органів. Про це повідомили у прес-службі Полтавської обласної організації ВО «Свобода». За словами власників автобусів, напередодні їм особисто телефонували з обласного управління ДАІ і погрожували, що заберуть ліцензії, якщо вони повезуть «свободівців» до Києва, хоча договори на перевезення пасажирів із перевізниками було укладено завчасн? стверджують в прес-службі.

 Також прес-служба повідомляє, що в Сумах міліція погрожує перевізнику, який зобов’язався везти активістів Всеукраїнського об’єднання «Свобода» до Києва на Марш боротьби.

 «Перевізнику пригрозили: якщо він усупереч вказівкам усе ж таки вирішить везти бандерівців у столицю, у нього почнуться ліцензійні та податкові перевірки», – зазначила секретар Сумської міської організації партії Юлія Левченко.

 14 жовтня у Києві ВО «Свобода» проведе Марш Боротьби, що пройде центральними вулицями Києва. Після маршу відбудеться святковий концерт на Михайлівській площі, в якому візьмуть участь українські рок-гурти та виконавці «Кому Вниз», «Вій», «Орест Лютий», «Фліт» та інші.