Віце-прем’єр-міністр, заступник голови Партії регіонів Сергій Тігіпко не знає, чому з’їзд партії закріпив за ним третій номер у виборчому списку політ сили, і разом з цим вважає, що це доводить, що він, провівши непопулярні податкову та пенсійну реформи не спалив себе як політика.

Про це Сергій Тигіпко заявив в ефірі "5 каналу".

"Чому третій номер? Я не знаю. Але я думаю, що весь час, коли щось робилося (податкова та пенсійна реформи – ред.) я був публічний, я намагався пояснювати. Це означає, що до кінця себе не спалив все ж таки, на моє щастя", – заявив Тигіпко.

Тигіпко зазначив, що його зовсім не ображає те, що попереду нього у списку Партії регіонів опинилась співачка Таїсія Повалій.

"Мене це не ображає, я абсолютно спокійно до цього ставлюся", – зазначив віце-прем’єр.

"Всі наші артисти спортсмени, якщо захочуть стати депутатами, їм потрібно буде достатньо серйозно вчитися – це достатньо розумні, нормальні люди. Але політика – це теж професійна діяльність, при чому, я скажу, вона не легше того, чим вони займалися до цього. До цього потрібно ставитись професійно. Я переконаний, захочуть – будуть нормальними депутатами", – додав Тигіпко.