"УДАР" співпрацює з об’єднаною опозицією, зокрема, в питаннях підготовки до захисту результатів голосування і розраховує на узгодження кандидатів від опозиції на мажоритарних округах.

Про це у коментарі журналістам заявив голова партії "УДАР" Віталій Кличко після зустрічі лідерів опозиції з президентом Польщі Броніславом Коморовським, повідомляє прес-служба "УДАРу".

"Ми координуємо наші дії. Хоча партія йде на вибори окремо, ми сподіваємося узгодити кандидатів у мажоритарних округах і висунути єдиного кандидата від опозиції для створення демократичної більшості у майбутньому парламенті", – наголосив Кличко.

Підсумовуючи результати зустрічі, політик зауважив: "Під час зустрічі ми з президентом Польщі обговорили політичну ситуацію в Україні, підготовку до майбутніх виборів. Ми поінформували наших європейських друзів про наші дії щодо підготовки до виборів і особливо захисту їх результату".

"В свою чергу президент Коморовський запевнив нас, що позиція європейської сторони в діалозі з українською владою, зокрема, з президентом України, залишається незмінною: від України чекають, що вона повернеться до демократичного шляху розвитку, що буде досягнуто прогресу у ситуації зі звільненням політичних в’язнів, зокрема, Юлії Тимошенко та Юрія Луценка", - зазначив Кличко.