Окружні виборчі комісії Харкова просять ЦВК дати їм роз’яснення щодо місця голосування Юлії Тимошенко. Про це УНІАН повідомляє з посиланням на листи ОВК 173 округу (туди входить спеціальна виборча дільниця в Центральній клінічній лікарні «Укрзалізниці»).

«У зв’язку з відсутністю у засудженої Тимошенко Ю.В. паспорту громадянина України та іншого документа, що посвідчує особу, а також через відсутність заяв від Тимошенко щодо бажаного місця голосування ОВК одномандатного виборчого округу № 173 не може бути визначено дільницю для голосування Тимошенко Ю.В.», - йдеться в заяві.

В свою чергу в комісії округу №168, на території якого знаходиться Качанівська виправна колонія №54, повідомили, що «відсутність заяви на адресу спеціальної виборчої дільниці у Качанівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Харківській області (№54) про забезпечення виборцю голосування за місцем його перебування, також позбавить Юлію Володимирівну можливості реалізувати своє право голосу на цих виборах».