Лідер всеукраїнського об'єднання Свобода Олег Тягнибок вважає, що кваплива підготовка до візиту Президента України Віктора Януковича до Росії свідчить про його невпевненість у власних позиціях напередодні парламентських виборів.

"Те, що поїздку організовували в терміновому порядку, дату візиту погодили в останній момент, а порядок денний переговорів не був оприлюднений, свідчить про невпевненість президента України у власних позиціях напередодні парламентських виборів", - заявив Тягнибок.

На його думку, візит глави однієї держави в іншу країну і подальше укладання яких-небудь угод на найвищому рівні за тиждень до виборів є нонсенсом у міжнародних відносинах.

Тягнибок висловив думку, що в тому разі, якщо результати парламентських виборів будуть сфальсифіковані, "наша держава опиниться в тотальній політичній та економічній залежності від Кремля і потрапить у русло "російського світу", який активно розвиває Путін, а Росія і Білорусь будуть єдиними державами, які будуть підтримувати контакти з Україною", цитує політика Інтерфакс-Україна.