Перший національний канал в якості передвиборчої агітації показав фільм "Останнє попередження", який змонтований з уривків відео прихованої зйомки. В одному з кадрів заступник голови ВО "Свобода" Руслан Кошулинський говорить, що партія "УДАР" є "прорегіонівською".

"Вони швидше "прорегіонівські". Там велика кількість людей, які не будуть слухатися Віталія Кличка. Це не його люди", - заявляє  Кошулинський, якого знято прихованою камерою.

Він також повторив тезу партнерів з "Батьківщини" про те, що Віталій Кличко і його партія - це "Тігіпко-2".

"Цей проект дуже віртуальний. Цей проект буде жити до першого концептуального голосування у Верховній Раді. Коли в нього не буде консолідованого голосування, а буде тільки хлоп! Все, одразу рейтинг посиплеться. У нього немає ядра виборців.  Він не має ядра. Він має надію - надію людей", - зазначив заступник голови ВО "Свобода". 

Ролики "Останнє попередження" розміщуються в ефірі Першого національного в якості передвиборчої агітації кандидата в депутати в одномандатному виборчому окрузі №220 Ганни Федорченко.

Раніше фільми з такою ж назвою лили бруд на Об'єднану опозицію, у зв'язку з чим її представники заявляли про намір позиватися до Першого національного.